banermali.png
baner001.jpg baner002.jpg baner003.jpg baner004.jpg baner005.jpg baner006.jpg baner007.jpg baner008.jpg baner009.jpg baner010.jpg baner011.jpg baner012.jpg baner013.jpg


Poštovani roditelji i djeco!

 

Naš vrtić uključen je u projekt „Večer matematike“koji se provodi u osnovnim školama i dječjim vrtićima diljem Hrvatske u organizaciji Hrvatskog matematičkog društva.

Cilj projekta je popularizacija matematičke znanosti, poticanje razvoja pozitivnog stava djece prema matematici te prikaz matematičkih aktivnosti i igara za djecu predškolske dobi. Prošle godine u projektu je sudjelovalo preko 55 000 sudionika, a ove godine nadamo se da će odaziv biti i još veći.

U sklopu ovog projekta u našem vrtiću organizirali smo „MATEMATIČKO POSLIJEPODNE“ koje će se održati u četvrtak 3. prosinca 2015.  od 1500 do 1700 sati.

U holu vrtića bit će pripremljene matematičke igre i aktivnosti primjerene djeci predškolske dobi kao poticaj za zajedničku igru djece i roditelja.

Veselimo se vašem dolasku!

Goranka Matić Šarić, str.sur.psiholog

AKCIJA SAKUPLJANJA PAPIRA ODRŽAT ĆE SE 26.11.2015. U SURADNJI S EUROPAPIEROM ADRIA.

PAPIR SE PRIKUPLJA U KONTEJNERE KOJI ĆE SE NALAZITI UNUTAR NOVOG ULAZA NA PARKIRALIŠTE OD 8-1530.

ROMANA PEJČIĆ

ZAHVALJUJEMO  NA NAGRADI GRADA DUGOG SELA.

 

BITI DOBITNIK NAGRADE GRADA JESTE ČAST, ALI I POTICAJ ZA NOVE I JOŠ BOLJE REZULTATE U BUDUĆEM RADU.

SVIM NAŠIM SUGRAĐANIMA ČESTITAMO DAN NAŠEG GRADA!

 
Dugo Selo - moj grad, moj zavičaj.
GRAD DUGO SELO

Status grada dobilo je 1997., a čine ga jedanaest naselja, ima oko 17.531 stanovnika i jedan je od devet gradova Zagrebačke županije. Pripada istočnom dijelu županije, a od Zagreba je udaljen 20 kilometara.

 

 
Približava se najljepši blagdan u godini!
ČAROLIJA BLAGDANA

Približava se vrijeme blagdana i slavlja, to su trenuci radosti, veselja i zajedništva.Svaka svetkovina je prožeta različitim običajima. Vrlo često se susreću i isprepliću različiti sadržaji- oni vjerski, društveni, sve više i ekonomski

 

 
Donašanje odluka dio je odrastanja!
SAMOSTALNOST DJECE U PREDŠKOLSKOJ DOBI

Samostalnost djeteta razvijaju obitelj i društvo (vrtić, škola), a ovisi o našoj spretnosti prepoznavanja i prepuštanja svakodnevnih obveza koje dijete može samo ostvariti. Dijete u mnogim poslovima može zajednički sudjelovati s odraslom osobom.

 

Kalendar događanja

Prosinac 2019
7
Subota
nema događanja
BuaXua Calendar

Eko-himna

Brojač posjetitelja


Trenutno

5
Online

07 Prosinac 2019
Djecji vrtic "Dugo Selo" @ 2014.
X

Ups!

Nedozvoljeno kopiranje sadržaja!