banermali.png
baner001.jpg baner002.jpg baner003.jpg baner004.jpg baner005.jpg baner006.jpg baner007.jpg baner008.jpg baner009.jpg baner010.jpg baner011.jpg baner012.jpg baner013.jpg


U ovoj pedagoškoj godini program predškole odvijat će se u 4 odgojne
skupine na dvije lokacije.
 
Djeca iz skupina I i II dolaze u M.O.Dugo Selo, Perivoj I.B.Mažuranić 2, D. Selo.
Vrijeme održavanje programa predškole za pojedine skupine:
 
Skupina I: ponedjeljak, srijeda i svaki drugi petak,  od 16.30 – 19.30 sati.
Prvi dan dolaska je ponedjeljak, 5.10.2015.
 
Skupina II: utorak, četvrtak i svaki drugi petak,  od 16.30 – 19.30 sati.
Prvi dan dolaska je utorak, 6.10.2015.

 

Poštovani roditelji!

Zbog velikog broja zamolbi za premještajem djece iz IV skupine (P.O. Lukarišće) u M.O. Dugo Selo, program predškole  za tu skupinu provodit će se u M.O. Dugo Selo.
 
Program predškole će se provoditi prema sljedećem rasporedu:

 

 Poštovani roditelji !

 

Obavještavamo Vas da program predškole Dječjeg vrtića 'Dugo Selo' započinje s radom 1. listopada 2015. god. Roditeljski sastanak za djecu koja su upisana u Program predškole održat ćemo 22. rujna 2015. god u  17 sati u prostorijama Dječjeg vrtića 'Dugo Selo'.

Podsjećamo vas kako je prema članku 23.a (NN 94/13 - na snazi od 31. kolovoza 2014.) Zakona o predškolskom odgoju i obrazovanju program predškole obvezan za svu djecu u godini pred polazak u osnovnu školu.

DRAGA DJECO I RODITELJI !

ŽELIMO VAM IZRAZITI DOBRODOŠLICU NA POČETKU NOVE PEDAGOŠKE GODINE.

 

Za stariju djecu ponovni povratak u vrtić nastavak je igre, zabave, usvajanja novih znanja i vještina kroz igru, a za novu djecu početak novih prijateljstava i igre, a sve to u ugodnom, sigurnom i za razvoj poticajnom okruženju. Vrtić je djeci drugi dom i kao takav nastojimo da osigurava najbolje moguće Vašem djetetu, za to se brinu roditelji i drugi stručnjaci koji imaju potrebnu količinu i kvalitetu znanja i vještina kojima potiču rast i razvoj Vašeg djeteta u cijelosti.

Pozivamo Vas da zajedno s nama pođete na veselo putovanje kroz ovu pedagošku godinu.

djelatnici Vrtića 'Dugo Selo'


 

Kod plaćanja usluge dječjeg vrtića Internet bankarstvom potrebno je prepisati poziv na broj sa uplatnice za mjesec koji plaćate. 

Uplate se  evidentiraju prema broju računa koji je sastavni dio poziva na broj i različit je za svaki mjesec. U slučaju upisa pogrešnog poziva na broj  ( broja računa ) uplata se evidentira kao nepoznata ili kao uplata korisnika koji ima broj računa koji ste upisali. U slučaju upisa pogrešnog poziva na broj  potrebno je dostaviti potvrdu o uplati kako bismo znali tko je uplatitelj.

PLAN ODRŽAVANJA RODITELJSKIH SASTANAKA TIJEKOM RUJNA 2014.

Kalendar događanja

Prosinac 2019
7
Subota
nema događanja
BuaXua Calendar

Eko-himna

Brojač posjetitelja


Trenutno

2
Online

07 Prosinac 2019
Djecji vrtic "Dugo Selo" @ 2014.
X

Ups!

Nedozvoljeno kopiranje sadržaja!