banermali.png
baner001.jpg baner002.jpg baner003.jpg baner004.jpg baner005.jpg baner006.jpg baner007.jpg baner008.jpg baner009.jpg baner010.jpg baner011.jpg baner012.jpg baner013.jpg


 


DRAGA DJECO I RODITELJI !

 

Pozivamo vas na igraonicu za djecu i roditelje povodom obilježavanja Dječjeg tjedna 2016. pod nazivom „Neka odrastanje bude dječja igra“.

Igraonica će se održati u matičnom objektu u holu DV „Dugo Selo“ u srijedu, 5.10.2016. od 15.00 do 16.30 sati.

Veselimo se zajedničkoj igri!

Djelatnici DV „Dugo Selo“

 
Humanitarna akcija
Plastičnim čepovima do skupih lijekova

Započeli smo s trećom akcijom prikupljanja plastičnih čepova koja traje od  16.11. do 15.12.2015. godine u našem vrtiću.

„Plastičnim čepovima do skupih lijekova” je naziv akcije koju organizira Udruga oboljelih od leukemije i limfoma (UOLL).

 

 
Humanitarna akcija "Djeca - djeci"
Poštovani roditelji!

Ove godine naš vrtić ponovno provodi humanitarnu akciju „ Djeca – djeci “. Prikupljamo paketiće koji mogu sadržavati slikovnice, bojanke, igračke, pernice sa priborom, slatkiše, a koji trebaju biti označeni npr; djevojčica ili dječak 4. godine.

Akcija traje od 02.12. - 15.12.2015.g. Kutije za paketiće nalazit će se u holu vrtića.

 

 

„Sreća je kad tata i ja pecamo ribe.“ (Karlo K.- 5g)

ŠTO JE SREĆA?

Nekome osmijeh, nekome vrijeme provedeno s bližnjim osobama, dok netko sreću vidi u materijalnim stvarima i sigurnosti... Arthur Schopenhauer je rekao:„ Ono što čovjek jest, mnogo više pridonosi njegovoj sreći negoli ono što čovjek ima.“

 
Priprema djeteta za život u zajednici i za zajednicu

Razvijenost emocionalne inteligencije (socijalne i emocionalne kompetencije) bitan je pokazatelj djetetove zrelosti i spremnosti za školu. Školski uspjeh ne ovisi o fondu znanja kojima dijete raspolaže ili o sposobnosti čitanja i brojenja nego o društvenim i socijalnim pokazateljima.

OBAVJEŠTAVAJU SE RODITELJI DJECE  3. SKUPINE KOJA ĆE PROGRAM PREDŠKOĆE POHAĐATI SRIJEDOM, DA SE IZNIMNO OVE SRIJEDE 8. LISTOPADA NA DAN NEOVISNOSTI PROGRAM NEĆE PROVODITI. DJECA UPISANA U 3. SKUPINU NADOKNADIT ĆE AKTIVNOSTI OD SRIJEDE U PETAK 10. LISTOPADA. U ČETVRTAK 9. LISTOPADA PROVODIT ĆE SE PROGRAM PREDŠKOLE SA DJECOM 4. SKUPINE.

 
Roditeljima smo širom otvorili vrata vrtića!

Svako dijete ima pravo na usklađeni cjelokupni razvoj i zadovoljenje svojih individualnih potreba,mogućnosti i sposobnosti. Predškolski odgoj u ustanovi dopuna je obiteljskom odgoju. Vrlo važan cilj u demokratskom društvu je da odgojitelji i roditelji budu partneri. Obje su strane, u odnosu na dijete,kompetentne te moraju zajedno odlučivati što je dobro za dijete. 

 

 
Znate li što Vaše dijete radi u vrtiću?

Vrtić je mjesto gdje se djecu podučava da razviju vještine i znanja kroz kreativnu igru i socijalne interakcije. Nema propisa kada djecu treba dovesti u vrtić, ali preporuke su da to bude do 9 sati kako ne bi propustilo važne i zabavne događaje koji se uglavnom odvijaju u prijepodnevnim satima.

Ovdje možete preuzeti Raspored dana.

 

Kalendar događanja

Prosinac 2019
7
Subota
nema događanja
BuaXua Calendar

Eko-himna

Brojač posjetitelja


Trenutno

17
Online

07 Prosinac 2019
Djecji vrtic "Dugo Selo" @ 2014.
X

Ups!

Nedozvoljeno kopiranje sadržaja!