banermali.png
baner001.jpg baner002.jpg baner003.jpg baner004.jpg baner005.jpg baner006.jpg baner007.jpg baner008.jpg baner009.jpg baner010.jpg baner011.jpg baner012.jpg baner013.jpg

 

Odgojnu skupinu“Srčeka” polazi sedam djevojčica  i trinaest dječaka te dvije odgojiteljice. Zajedno imamo 126 godina!  Dob djece pri polasku u  skupinu kretao se od 1,8 do 3 g. Službeni naziv skupine je: Starija jaslička II. Boravak u jaslicama je izazov za dijete, roditelje i  za odgajateljice, ono je nastavak sretnih trenutaka i događanja u životu djeteta.  

U radu vodimo se poštivanjem prava djeteta, te zadovoljavanjem njegovih primarnih potreba: fizioloških potreba organizma i potrebe za sigurnošću. Kada su zadovoljene ove dvije potrebe onda se trudimo zadovoljiti njihove potrebe: za pripadanjem i ljubavlju, za poštovanjem i samopoštovanjem, te potrebu za samoostvarenjem (prema: A. Maslow).

Poštujemo  njihove individualne sposobnosti I mogućnosti te u skladu s time planiramo, organiziramo i provodimo odgojno – obrazovni proces.

Obitelj ima najveći utjecaj na dijete, stoga nam je važno graditi kvalitetne, otvorene -  partnerske odnose s roditeljima.

 

Odgojiteljice: Ljiljana Đukić i Ivana Souissi

 

 

 

Djecji vrtic "Dugo Selo" @ 2014.
X

Ups!

Nedozvoljeno kopiranje sadržaja!